Νέα απο την Πρεμιέρα του πρώτου μας Ντοκιμαντέρ.

more_than_a_marble (95)Την περασμένη Τρίτη (8 Ιανουαρίου 2012) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του πρώτου μας Ντοκιματέρ “More Than A Marble Path| Κάτι Περισσότερο απο Μονοπάτι”. Αυτό, ήταν η ολοκλήρωση μιας πολύμηνης προσπάθειας με σκοπό να θέσει τους κάνονες και να μας αυτοπροσδιορίσει, σαν παρέα φιλόδοξων κινηματογραφιστών.

Η επιτυχία ήταν πέρα απο τις προσδοκίες μας καθώς, φίλοι, γνωστοί αλλά και συμπολίτες, που μας άκουσαν στο ραδιόφωνο (Αθήνα 98,4), θέλησαν να μας δώσουν την ευκαιρία, να τους παρουσιάσουμε την προσπάθειά μας. Μάλιστα χρειάστηκε να γίνουν τρεις προβολές για να την δούνε όλοι.

more_than_a_marble (26)

more_than_a_marble (62)

Όλα αυτά όμως, θα ήταν μισά χωρίς την φιλοξενία του χώρου εκδηλώσεων “Βρυσάκι” στο Μοναστηράκι. Οι άνθρωποι εκεί, μόλις τους εξηγήσαμε ποιοί είμαστε και τι κάνουμε, θέλησαν αμέσως να μας βοηθήσουν, όχι επειδή είμαστε γνωστοί ή ωραίοι (προφανέστατα), αλλά επειδή και μόνο έχουν τις ίδιες αρχές με εμάς.

Με χαρά διαπιστώσαμε, ότι η φιλοσοφία του “BREAK THE COUCH” βρίσκει σιγά σιγά ανθρώπους να την υποστηρίξουν.

more_than_a_marble (34)

Το καλύτερο όμως μέρος της βραδιάς, ήταν η κουβεντούλα και το κρασάκι στο φουαγιέ του χώρου. Εκεί ακούσαμε απόψεις, ιδέες και προτάσεις, οι οποίες μας άφησαν άφωνους και μας συγκίνησαν με την υποστήριξή τους, μια και όλοι έδειχναν ότι κάτι κέρδισαν απο την προβολή. Κάποιοι είδαν το Νησί και μια πτυχή εκτός της Παναγίας, πολλές ωραίες εικόνες, τον Εθελοντισμό και κάποιοι άλλοι μια διαφορετική προσέγγιση για την δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ.

more_than_a_marble (86)

Κλείνοντας είναι αυτονόητο ότι πρέπει να σας ευχαριστήσουμε όλους, επειδή μας δώσατε την δύναμη να συνεχίσουμε και ελπίζουμε να μας ξαναδώσετε την ευκαιρία να σας ξαναταξιδέψουμε μέσα από το έργο μας…

Posted on January 10, 2013, in Documentary and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. 1 Comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: